cpt. Cook
 

Telecí řízky plněné, smažené v těstíčku

Telecí řízky s ovocem

Telecí řízky s tykví

Telecí řízky se smetanovou omáčkou

Telecí soté s ovocem

Telecí steak ženevský

Telecí zadělávané

Telecí závitky

Vídeňské telecí řízky

Vídeňský řízek
(Wiener Schnitzel)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zadělávané telecí

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  215 dkg telecího masa, 1/2 lžička másla, 1/2  květáku, 1/2 šálek mléka, 1/2 lžíce másla, zelená petrželka, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso vcelku vložíme do tlakového hrnce, zalijeme osolenou vodou a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vývar slijeme do hrnce, přidáme na růžičky rozebraný květák a vaříme doměkka. Do vývaru vlijeme mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a vaříme 30 minut. Mezitím nakrájíme maso na kousky, vložíme do omáčky, přilijeme mléko a po převaření zjemníme máslem. Podáváme posypané sekanou petrželkou a s těstovinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1448x    verze pro tisk

Zadělávané telecí maso se zeleninou

Zapečený telecí řízek s brokolicí