cpt. Cook
 

'Mparrettati alla Silana

„Sláma a seno“

„Žraloci“ na paprice

„Žraloci“ s klobásou

„Žraloci“ s plísňovým sýrem

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Aglio, olio e peperoncino

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg špaget, 1/2 dl extra virgin olivového oleje, 2  feferonky, 16 stroužků česneku, 1/2 hrst zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě. Na studenou pánev nalijeme olej, přihodíme nadrobno nakrájený česnek, nasekanou čerstvou feferonku a petrželovou nať. Krátce osmahneme, nesmí zhnědnout a zhořknout. Zalijeme trochou vody z hrnce, kde se vaří špagety. Špagety promícháme na pánvi se směsí a můžeme podávat.
vloženo 29.11.2009    zobrazeno 1671x    verze pro tisk

Agnolotti v citronové omáčce s kozím sýrem

Barevné „motýlky“ s kuřecí polévkou se

Bavette s lososem
(Bavette al salmone)

Bigoli con l'anitra
(Bigoli s kachní omáčkou)

Boloňské špagety

Boloňské těstoviny

Bucatini all'amatriciana

Bucatini Amatriciana

Bucatini di fuoco
(Ohnivé bucatini)

Cannelloni plněné tvarohem

Cannelloni po katalánsku

Cannelloni se špenátem a ricottou
(Cannelloni con ricotta e spinaci)

Cappellini se zelenou omáčkou
(Cappellini con salsa verde)

Carbonara klasické
(Carbonara)