cpt. Cook
 

Farfalle s voňavým pestem
(Farfalle al pesto aromatico)

Fettuccine al burro
(Těstoviny s máslem)

Fettuccine Alfredo

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Fusilli, ricotta e funghi
(Fusilli s ricottou a houbami)

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarní špagety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg špaget, 2 lžíce rostlinného tuku, 215 dkg brokolice, 2  pórky (bílé části nakrájené najemno), 2.15 dl vody, 215 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 415 dkg chřestu uvařeného a nakrájeného na 2 cm kousky, sůl, mletý pepř, tymián, bazalka, rajče na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké teflonové pánvi rozehřejeme pokrmový tuk, přidáme brokolici a pórek a smažíme za stálého míchání asi 2 minuty. Přidáme vodu, přikryjeme pokličkou a na středním plameni vaříme 5 minut, až je brokolice uvařená, ale stále zelená. Odkryjeme, přidáme žampióny a koření. Důkladně zamícháme a vaříme dalších 5-7 minut, až jsou žampióny hotové. Mezitím si uvaříme špagety, necháme je odkapat a přendáme je do ozdobné mísy, přidáme zeleninovou směs a připravený chřest. Jemně promícháme a podáváme ozdobené kousky rajčete.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2226x    verze pro tisk