cpt. Cook
 

Cannelloni se špenátem a ricottou
(Cannelloni con ricotta e spinaci)

Cappellini se zelenou omáčkou
(Cappellini con salsa verde)

Capunsei mantovani

Carbonara klasické
(Carbonara)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Carbonara šéfkuchaře

Carbonara dello chef

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg špaget, 12 dkg pancetty nebo guanciale, 4  vejce, 3 dkg strouhaného parmazánu, 3 dkg pecorina romano, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Špagety dáme vařit do dostatečného množství osolené vody. Plátky slaniny nakrájíme na proužky a následně na kostky a ty vhodíme na rozpálenou pánev bez oleje. Smažíme dokřupava, potom pánev stáhneme z ohně. V misce vidličkou rozšleháme vajíčka, ale ne do pěny. Přimícháme k nim nastrouhané sýry. Když jsou špagety al dente, slejeme z nich vodu (trochu vody si odložíme), vrátíme pánev se slaninou na sporák a přidáme do ní špagety. Prohodíme je se slaninou a jsou-li moc suché, přidáváme po lžících vodu ze špaget. Dobře promícháme se směsí vajec a sýra, aby se lehce srazila a těstoviny pěkně obalila. Důkladně opepříme.
vloženo 09.03.2012    zobrazeno 1968x    verze pro tisk

Caserecce s liškami a ragú z divočáka
(Casarecce con ragù di cinghiale e galletti)

Cavatelli s dýní a klobáskou
(Cavatelli con zucca gialla e salsiccia)

Citrónové linguine
(Linguine al limone)

Citronové těstoviny s tuňákem, rajčaty a kapary v jednom hrnci
(Lemony tuna, tomato & caper one-pot pasta)

Cizrnové lasagne s dýní
(Lasagne di ceci alla zucca)

Corona di anelletti
(Těstovinová koruna)

Česnekové lasagne s muškátovou dýní

Ditalini s cuketou
(Ditalini con le zucchine)

Domácí červené nudle

Domácí fettuccine se zeleninou

Domácí kakaové nudle

Domácí nudle

Domácí strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Domácí zelené nudle

Dýňové těsto na lasagne