cpt. Cook
 

Farfalle s voňavým pestem
(Farfalle al pesto aromatico)

Fettuccine al burro
(Těstoviny s máslem)

Fettuccine Alfredo

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Fusilli, ricotta e funghi
(Fusilli s ricottou a houbami)

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Italské těstoviny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  špagety, 10 dkg slaniny (prorostlé), 1.15 lžíce másla, 2 lžíce celeru, 2 lžíce karotky, 2 lžíce rajčatového protlaku nebo 4 - 15 rajčat, 115 dkg parmazánu nebo čedaru, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně pokrájenou slaninu do sklovita vyškvaříme, přidáme obojí hrubě strouhanou zeleninu a dusíme, až se voda odpaří. Přidáme oloupaná nakrájená rajčata, sůl nebo protlak zředěný vodou nebo vývarem a dusíme, až zelenina změkne. Zvlášť uvaříme v osolené vodě špagety, omastíme a polijeme omáčkou. Povrch posypeme strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1963x    verze pro tisk

Jarní nudle

Jarní špagety