cpt. Cook
 

'Mparrettati alla Silana

„Sláma a seno“

„Žraloci“ na paprice

„Žraloci“ s klobásou

„Žraloci“ s plísňovým sýrem

Aglio, olio e peperoncino

Agnolotti v citronové omáčce s kozím sýrem

Barevné „motýlky“ s kuřecí polévkou se

Bavette s lososem
(Bavette al salmone)

Bigoli con l'anitra
(Bigoli s kachní omáčkou)

Boloňské špagety

Boloňské těstoviny

Bucatini all'amatriciana

Bucatini Amatriciana

Bucatini di fuoco
(Ohnivé bucatini)

Cannelloni plněné tvarohem

Cannelloni po katalánsku

Cannelloni se špenátem a ricottou
(Cannelloni con ricotta e spinaci)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cappellini se zelenou omáčkou

Cappellini con salsa verde

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  44 dkg těstovin cappellini, 2 stroužky česneku, 2 lžíce bazalky, 2 lžíce zelené petrželky, 4 lžíce strouhaného parmezánu, 15.6 dkg olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nasekanou bazalku, petrželku, strouhaný parmezán a česnek opatrně mixujeme a při tom přiléváme do mixéru dobrý olivový olej, až získáme hustou ale tekutou omáčku. Cappellini uvaříme podle návodu výrobce v osolené vodě, musíme být opatrní, aby byly al dente, vaří se velmi rychle. Vodu z těstovin slejeme a smícháme je s připravenou omáčkou v míse před podáváním, kdyby byly příliš suché, přidáme lžíci či dvě horké vody z těstovin.
vloženo 07.11.2009    zobrazeno 1441x    verze pro tisk

Carbonara klasické
(Carbonara)