cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  bažant (nebo 2 koroptve), 1/8 kg slaniny, 6 dkg másla, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěného ptáka protáhneme slaninou na prsou i stehnech, dobře posolíme a pečeme za občasného podlévání do zlata. Bažanta dobře odleželého pečeme nejméně 1 až 1.5 hodiny, podobně jako perličku (počítáno, že pečeme v obyčejné troubě).

www.tacos.cz Dobrá sestava: Pečený bažant nebo koroptev, brambory a červené zelí nebo salát ze zelí (po případě kompot).

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4945x    verze pro tisk

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem