cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nadívaný bažant

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  bažant, 20 dkg vepřových jater, 10 dkg slaniny, 2  žloutky, 2  žemle, 10 dkg šunky, 6 dkg másla, 1/4 l vývaru, 2 dl červeného vína, 15 kuliček jalovce, sůl, mletý pepř, 10 dkg slaniny, 10 dkg žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra, slaninu, šunku, žampióny a navlhčenou žemli smícháme se žloutky (nebo s celými vejci). Očištěného bažanta uvnitř osolíme, naplníme nádivkou, obložíme slaninou a polijeme máslem. Pečeme ho za častého polévání červeným vínem a vývarem. Do šťávy přidáme jalovec. Podáváme s brambory a s červeným zelím kořeněným jalovcem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 7094x    verze pro tisk

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem