cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Holubi na divoko

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  holubi, 1/2  cibule, 8 dkg slaniny, 1/2  celeru, sůl, mletý pepř, nové koření, hřebíček, 1/2  žemle
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jsou-li holubi již starší, nemůžeme je péci ani smažit, nýbrž dusíme je, aby byli dosti měkcí. Nejprve pokrájíme slaninu na kostičky, zpěníme na ní nakrájenou cibuli a očištěný celer s pepřem, novým kořením a hřebíčkem. Pak na to vložíme půlky holubů, ovšem prosolené, zakryjeme a necháme zvolna dusit. Občas podléváme. Když je maso měkké, vyjmeme vnitřnosti, žemli pokrájíme a osmažíme, oboje spolu umeleme a takto prolisovanou šťávu zahustíme.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Holubi na divoko a brambory, salát nebo brusinky. Maso bílkovinami živí, brambory sytí a salát nebo kompot přidají látky ochranné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3199x    verze pro tisk

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem