cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Koroptve s omáčkou na divoko

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  koroptve, mořidlo na zvěřinu, slanina, 6 lžic kysané smetany, 4 kostky kostkového cukru, 2 lžíce červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykuchané, opláchnuté, osolené koroptve necháme 1 den v mořidle (viz samostatný recept) odležet. Pak je z mořidla vyndáme, hustě protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou, zalijeme polovinou mořidla, přiklopíme a nejdříve je dusíme, pak v troubě upečeme. Měkká koroptve vyndáme, ke šťávě přidáme kyselou smetanu, kostky cukru, necháme ji trochu vysmahnout, potom zalijeme druhou polovinou mořidla, chvíli takto upravenou omáčkou povaříme a prolisujeme. Pak přilijeme k omáčce ještě několik lžic kyselé smetany, dobrého červeného vína, znovu necháme přejít var a nalijeme na koroptve, rozkrájené na půlky a upravené na míse.
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 2317x    verze pro tisk

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

Pečený bažant nebo koroptve

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem