cpt. Cook
 

Bažant na pepři s hruškami

Bažant na způsob Hubert

Bažant na žampiónech

Bažant pečený (nebo mladé koroptve)

Bažant po myslivecku

Bažant s nádivkou

Grilovaná křepelka

Holoubata na grilu

Holoubata nebo kuřata s nádivkou

Holoubata v těstíčku

Holubi na divoko

Koroptve s citrónovou omáčkou

Koroptve s omáčkou na divoko

Nadívaná perlička
(Faraona ripiena al forno)

Nadívaný bažant

Paštika z bažanta v máslovém těstě

Pečená křepelka na kdoulích

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečený bažant nebo koroptve

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  bažant, sůl, slanina, 1/2 lžíce smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zastřelené kusy pověsíme v peří na několik dní na chladné, větrané místo. Odleželé kusy napaříme, oškubeme je na sucho, vykucháme a jen na povrchu opláchneme. Vnitřek vytřeme pouze čistou, suchou utěrkou. Osolíme, prsa a stehýnka protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou, anebo je můžeme celá zabalit do plátků slaniny. Dovnitř břišní dutiny vlejeme lžíci smetany. Na pekáč vymaštěný sádlem dáme připraveného bažanta nebo koroptve a za častého polévání je upečeme do červena.
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 2249x    verze pro tisk

Pečený bažant po židlochovicku

Pečený bažant s ovocem