cpt. Cook
 

Angreštová omáčka

Béarnská omáčka

Bešamel

Bešamelová omáčka

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bordóská omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2  hřib (i žampión), 1/2 lžíce oleje, 1/2 sklenka červeného vína (bordeaux), 1/3 l světlé máslové omáčky (jíška zředěná vodou), sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jemně nakrájenou cibuli, česnek a hříbek dusíme pomalu na oleji asi 30 minut. Pak zalijeme omáčkou, přilijeme víno a necháme pět minut vařit.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2211x    verze pro tisk

Burgundská omáčka

Burro alla salvia
(Šalvějové máslo)

Cibulová omáčka

Citrónová omáčka

Citrónová omáčka teplá

Čatní z jablek

Čatní z rajčat

Česneková omáčka

Česneková omáčka slovenská

Hnědá omáčka

Holandská omáčka

Holandská omáčka

Holandská omáčka na zeleninu

Holandská omáčka se žampióny

Italská rajčatová omáčka