cpt. Cook
 

Brukev dušená

Brukev dušená s kapustou

Brukev na paprice

Brukev pečená se šunkou nebo šunkovým salámem

Brukev plněná houbami

Brukev plněná houbami

Brukev plněná masem

Brukev plněná zeleninou

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Brukev po francouzsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15 dkg kedluben, 215 dkg fazolových lusků, 215 dkg čerstvých hub, zelená petrželka, citrónová šťáva, 2 lžičky hladké mouky, 2  žloutky, 6 dkg tuku, 1.3 dl kysané smetany, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zeleninu očistíme, omyjeme a každou zvlášť dusíme na tuku. Měkkou promícháme dohromady, přidáme zvlášť udušené na plátky nakrájené houby, nadrobno nakrájenou petrželku a citrónovou šťávu. Vše zaprášíme moukou, podusíme asi 5 minut. Hotový pokrm zalijeme rozkvedlanou smetanou se žloutkem a již nevaříme, pouze prohřejeme.

www.tacos.cz Příloha: vařená rýže nebo vařené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2149x    verze pro tisk

Brukev po švýcarsku

Brukev s brambory

Brukev se smetanou

Brukve plněné masem a houbami

Brukve zapečené s telecím masem

Brukve zapečené se sýrem

Brukve zapékané s masem a rýží

Kedlubna zapečená s nivou

Kedlubnové zelí

Mladá brukev vařená

Mladé brukve se smetanovou omáčkou