cpt. Cook
 

Brukev dušená

Brukev dušená s kapustou

Brukev na paprice

Brukev pečená se šunkou nebo šunkovým salámem

Brukev plněná houbami

Brukev plněná houbami

Brukev plněná masem

Brukev plněná zeleninou

Brukev po francouzsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Brukev po švýcarsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kedluben, sůl, 1/2 svazek zelené petrželky, 3 lžíce strouhané nebo rozdrobené nivy, 8 dkg tuku pokojové teploty
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané brukve nakrájíme na plátky a v osolené vařící vodě v hrnci zakrytém pokličkou je vaříme asi 10 minut dopoloměkka, aby plátky byly pevné na skus. Mezitím jemně nasekáme opranou petrželku a vmícháme ji spolu se strouhaným sýrem do změklého tuku. Připravenou okapanou brukev dáme na předehřáté talíře, na každou porci navršíme kopeček pažitkového másla se sýrem a ihned podáváme. Brukev po švýcarsku můžeme podávat k minutkám, řízkům, biftekům nebo jako samostatný pokrm k vařeným novým bramborám nebo dušené rýži.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2224x    verze pro tisk

Brukev s brambory

Brukev se smetanou

Brukve plněné masem a houbami

Brukve zapečené s telecím masem

Brukve zapečené se sýrem

Brukve zapékané s masem a rýží

Kedlubna zapečená s nivou

Kedlubnové zelí

Mladá brukev vařená

Mladé brukve se smetanovou omáčkou