cpt. Cook
 

Vietnam   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušená ryba na karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  pstruh, 1/2 lžíce karí koření, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce vody, 1/2 lžička krystalového cukru, 1/2  vejce, 3 lžíce kokosového mléka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu vykostíme a překrojíme na polovinu. Z plátků ryby nakrájíme asi 2.5 cm velké kousky. Kousky ryby dáme do větší misky a přidáme všechny ostatní přísady. Rukou dobře promícháme, aby se nálev dobře vetřel do rybích kousků. Misku dáme na pařák a dusíme asi 10 minut. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1847x    verze pro tisk

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí

Pstruh na mandlích