cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Losos po rybářsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky lososa, 15 dl vody, 2 stroužky rozetřené česneku, 2 zelené mladé cibulky, 1/2  bobkový list, 1/2  celý pepř, 4 plátky citrónu na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hrnci smícháme vodu s kořením a přivedeme k varu. Vaříme 5 minut a přidáme lososí steaky. Dáme pozor, aby byla ryba celá ponořená. Vaříme asi 10 minut na každé 2 cm tloušťky ryby. Hotové steaky opatrně přendáme na talíř, ozdobíme plátkem citrónu a podáváme s tatarskou omáčkou nebo s kombinací jogurtu s majonézou. Místo vody můžeme použít vývar či bílé víno.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2109x    verze pro tisk

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí

Pstruh na mandlích