cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lososové fettuccine

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg lososa (filety), zázvor, 10 dkg fettuccine, 4  rajčata (baby), smetana, zelená petrželka, bazalka, olivový olej, šalotka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět najemno nakrájenou šalotku. Přidáme k ní na kostičky nakrájeného lososa, osolíme a opepříme a ještě zalijeme smetanou. Provaříme a přidáme nasekanou petrželklu a bazalku. Nakonec ochutíme nastrouhaným čerstvým zázvorem. Uvařené fettuccine vložíme do pánve, promícháme s olivovým olejem, omáčkou a na půlky rozkrojenými bejby rajčaty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2173x    verze pro tisk

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí

Pstruh na mandlích