cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kabajaki ze pstruha

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  pstruhů očištěných a vykostěných, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2 dl sójové omáčky, 1/2 lžička moučkového cukru, citrón, 1/2 dl desertního vína, olej, 1/2 lžička másla, 2  mrkve, 2  pórky, vegeta, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pstruhy mírně osolíme, obalíme ve škrobu a marinujeme ve směsi sójové omáčky, vína, vegety, špetky cukru a lžíce citrónové šťávy 30 - 60 minut. Potom rozehřejeme na pekáčku olej, pstruha opečeme a v mírné troubě necháme dopéct. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme na plátky nakrájenou vařenou mrkev a pórek. Mírně podlijeme, podusíme a zalijeme dresinkem, ve kterém jsme marinovali pstruhy, povaříme a podle potřeby ještě zahustíme máčeným škrobem a vlijeme na pstruhy. Necháme ještě 10 - 15 minut propéct a podáváme přelité omáčkou s vložkou zeleniny a ozdobené petrželkou a plátkem citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2905x    verze pro tisk

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Lososové karbenátky se sumahem

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí