cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Losos na estragonu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 menší losos, 1/2  citrón nakrájený na kolečka, 2 lžíce olivového oleje, 1/2 lžíce estragonu, 1/2 lžíce zelené petrželky, sůl, mletý pepř,

Omáčka: 1/2 dl kysané smetany, 3 lžíce majonézy, 2 lžíce mléka, 2 lžíce kaparů nasekaných nadrobno, 1/2 lžíce estragonu, 1/2 lžička nastrouhané citrónové kůry, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme všechny přísady na omáčku, přikryjeme a necháme v ledničce důkladně vychladit. Mezitím si rozpálíme troubu na 300°C. Pekáč vyložíme aluminiovou folií. Doprostřed položíme třetinu koleček citrónu. Lososa potřeme olejem a položíme ho na kolečka citrónu. Posolíme a popepříme, a dovnitř lososa dáme estragon a pažitku spolu s polovinou zbytku citrónu. Zbylá kolečka citrónu položíme na lososa. Pečeme v troubě asi 40 minut. Hotového lososa vyndáme, rozporcujeme a podáváme politého připravenou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2336x    verze pro tisk

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí

Pstruh na mandlích