cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  pstruhů, citrónová šťáva, sůl, olej,

Omáčka: 10 dkg majonézy, 1/2 dl šlehačky, 2 lžíce brusinkového kompotu, křen, citrónová šťáva

zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné pstruhy pokapeme citrónovou šťávou a necháme čtvrt hodiny odležet. Osolíme je, potřeme olejem a grilujeme po obou stranách asi 18 minut za častého potírání olejem. Při tom je jednou obrátíme. Měkké pstruhy podáváme s vařenými brambory a s jemnou omáčkou.

www.tacos.cz Příprava omáčky: majolku rozmícháme s brusinkovým kompotem, s křenem a s citrónovou šťávou a zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2131x    verze pro tisk

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí

Pstruh na mandlích