cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Losos Key West

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky lososa, 2.15 dl kuřecího vývaru, 4 kolečka citrónu, 40 dkg nastrouhané cukety, 1/2 dl bílého vína, sůl, mletý pepř, 2 lžíce škrobové moučky, 2 lžíce vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz V pánvi smícháme víno, kuřecí vývar sůl a pepř. Přivedeme k varu, snížíme plamen a přidáme kousky lososa. Navrch položíme kolečka citrónu. Přikryjeme pokličkou a 10 minut dusíme. Lososa vyndáme do misky a držíme v teple. Citrón odstraníme. Omáčku přivedeme opět k varu a vaříme odkryté tak dlouho, až se polovina tekutiny odpaří. Ve sklenici smícháme vodu se Solamylem a směs pomalu vmícháme do omáčky. Za stálého míchání vaříme asi 2 minuty nebo tak dlouho, až je omáčka hustá. Nastrouhanou cuketu naaranžujeme na talíře, na ní položíme lososa a polyjeme omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2246x    verze pro tisk

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí

Pstruh na mandlích