cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Losos nadívaný zázvorem

Salmone farcito allo zenzero

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg lososa (filety z čerstvého lososa s kůží), 115 dkg cukety, 1.15 dkg marinovaného zázvoru, fenykl, máslo, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oříšku másla orestujte na pánvi cuketu nakrájenou na tenká kolečka společně s nasekaným marinovaným zázvorem a nasekaným fenyklem, solí a pepřem. Nechte vychladnout.

www.tacos.cz Jednotlivé porce lososa s kůží nařízněte tak, aby vám v rybě vznikla kapsa, a tu naplňte orestovanou směsí cukety a zázvoru. Porce položte na plech vyložený papírem na pečení, osolte špetkou hrubé soli, posypte ještě fenyklem, marinovaným zázvorem a při teplotě 200 °C pečte 10 minut ve spodní části trouby.

www.tacos.cz Příloha: orestovaná směs lístků řapíkatého celeru, sójových klíčků a mladých salátových lístků

vloženo 21.06.2007    zobrazeno 2235x    verze pro tisk

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí

Pstruh na mandlích