cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Losos

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6 plátků lososa, 2 lžíce tlučeného kmínu, 1/2 lžička cayenského pepře, 3 žluté rozpůlené papriky, 3 červené rozpůlené papriky, 1/2 dl olivového oleje, 1/2 lžíce octa
zkopírováno z http://www.tacos.cz Lososa obalíme po obou stranách v pepři a kmínu a necháme 3 hodiny marinovat v lednici. Rozpálíme olej a na něj položíme papriky slupkou dolů. Opečeme, až slupka začne černat. Přidáme lososa a opečeme. Papriky vyndáme, oloupeme slupku a rozkrájíme na plátky. Přidáme do nich olej a ocet, dobře promícháme a pokryjeme tím lososa.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3080x    verze pro tisk

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Lososové karbenátky se sumahem

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

Pstruh na karí