cpt. Cook
 

Černý kořen zapékaný

Dušené okurky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené ředkvičky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 svazky ředkviček, 1/2 středně velká cibule, 1.15 lžíce másla, sůl, 1/2 lžička hladké mouky, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na lžíci másla zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené neloupané ředkvičky, osolíme a dusíme mírně podlité téměř do měkka. Pak smícháme zbylé máslo s moukou, v malých kouscích je přidáme do šťávy a ještě krátce povaříme. Hotové posypeme usekanou petrželkou.

www.tacos.cz Poznámka: Můžeme různě okořenit buď špetkou pepře, nebo špetkou tlučeného kmínu.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2618x    verze pro tisk

Gratinovaná čekanka v šunce

Jablečno-fenyklový casserole se šunkou
(Apple-fennel ham and egg casserole)

Kukuřice se slaninou a bylinkami

Kukuřice v těstíčku

Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)

Mozeček z ředkviček

Okurky dušené

Okurky plněné masem

Okurky plněné syrovou zeleninou

Okurky po polsku

Okurky s houbami

Okurky s koprovou omáčkou

Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)

Plněné okurky

Plněné okurky po bulharsku

Plněné vinné listy z Řecka

Restované sladké brambory s višněmi a pekany