cpt. Cook
 

Dušené okurky

Dušené ředkvičky

Gratinovaná čekanka v šunce

Kukuřice se slaninou a bylinkami

Kukuřice v těstíčku

Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)

Mozeček z ředkviček

Okurky dušené

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okurky plněné masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 širší a krátké salátové okurky, sůl, 15 dkg másla, 1/2 lžička hladké mouky,

Nádivka: 215 dkg telecí plece, 2  rohlíky, 15 dkg žampiónů, 8 dkg másla, 1/2  vejce, sůl, mletý pepř, 2 lžíce smetany

zkopírováno z http://www.tacos.cz Okurky oloupáme, po délce rozkrojíme, vnitřek vydlabeme. Na másle udusíme mleté telecí maso, které osolíme, okořeníme, spojíme máčenými žemlemi, vejcem a smetanou. Do směsi přidáme na plátky krájené podušené žampióny. Směsí naplníme půlky okurek, navrch ještě pokropíme máslem, přikryjeme druhou polovinou okurky, celou okurku ovážeme nití a dáme dusit na máslo. Během dušení podléváme, vydušenou šťávu pak zaprášíme moukou a po osmahnutí trochu podlijeme.

www.tacos.cz Příloha: opečený brambor

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1522x    verze pro tisk

Okurky plněné syrovou zeleninou

Okurky po polsku

Okurky s houbami

Okurky s koprovou omáčkou

Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)

Plněné okurky

Plněné okurky po bulharsku

Plněné vinné listy z Řecka

Restované sladké brambory s višněmi a pekany

Ředkvičkový nákyp

Ředkvičky dušené jako houby