cpt. Cook
 

Černý kořen zapékaný

Dušené okurky

Dušené ředkvičky

Gratinovaná čekanka v šunce

Jablečno-fenyklový casserole se šunkou
(Apple-fennel ham and egg casserole)

Kukuřice se slaninou a bylinkami

Kukuřice v těstíčku

Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)

Mozeček z ředkviček

Okurky dušené

Okurky plněné masem

Okurky plněné syrovou zeleninou

Okurky po polsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okurky s houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg hřibů (nebo klouzků), 1/2 kg salátové okurky, 15 dkg tuku, mletý pepř, sůl, 2 dl šlehačky, 1/2  tavený sýr se šunkou, 2 lžíce nasekaného kopru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné houby nakrájíme na čtvrtky. Oloupané okurky zbavíme semen a nakrájíme na větší kostky. Houby dusíme asi 10 minut na rozehřátém tuku, pak je opepříme, přidáme okurky, osolíme a společně krátce dusíme. Potom je přelijeme smetanou a pod pokličkou 10 minut dále dusíme. Přidáme tavený sýr nakrájený na plátky a necháme jej rozpustit. Hotový pokrm sypeme rozsekaným koprem a podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1902x    verze pro tisk

Okurky s koprovou omáčkou

Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)

Plněné okurky

Plněné okurky po bulharsku

Plněné vinné listy z Řecka

Restované sladké brambory s višněmi a pekany