cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hanácká křenová placka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg předního hovězího, 1/2 velká cibule, sůl, mletý pepř, 2 lžíce strouhanky, 2  vejce, 10 dkg hladké mouky, 1/2 lžíce kečupu, 12 dkg strouhaného křenu, 6 lžic oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hovězí maso jemně umeleme na masovém strojku společně s cibulí. Přidáme sůl, mletý pepř, vejce, studenou vodu a zpracujeme. Podle potřeby přidáme strouhanku. Hotovou směs rozdělíme na díly podle počtu porcí, ze kterých utvoříme placky, naplníme je strouhaným křenem, v půli překlopíme, okraje spojíme, obalíme v mouce a po obou stranách opékáme v horkém oleji. Podáváme s chlebem nebo vekou. Můžeme doplnit různými zeleninovými saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2900x    verze pro tisk

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Indický kebab

Jablka plněná mletým masem

Jaternicový prejt

Jehněčí kuličky s pekanovou omáčkou romesco

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami

Karbanátky s rajskou omáčkou