cpt. Cook
 

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Indický kebab

Jablka plněná mletým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jaternicový prejt

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg vepřového bůčku, 115 dkg vepřových jater, 3  vepřové nožičky, 4  rohlíky, 3 stroužky česneku, kořenová zelenina, 1/2  cibule, mletý pepř,  špetka majoránky,  špetka mletého nového koření, sůl, vepřové sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dobře očištěné a vyprané vepřové nožičky uvaříme spolu s bůčkem a kořenovou zeleninou ve slané vodě doměkka. Vaříme postupně tak, že nejdříve vaříme nožičky, po půl hodině přidáme bůček a pak kořenovou zeleninu, nakonec na krátkou dobu vložíme játra. Uvařené nožičky obereme, bůček vykostíme a vše spolu s játry a rohlíky máčenými ve vývaru semeleme. Přidáme osmaženou cibuli, promícháme, ochutíme kořením a třeným česnekem a dáme na pekáček a v troubě zapečeme. Podáváme s kysaným zelím a vařenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3684x    verze pro tisk

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce