cpt. Cook
 

Hanácká křenová placka

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí sekaný biftek

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  houska, 20 dkg cibule, 1/2 lžíce másla, 150 dkg mletého hovězího masa, 1/2  vejce, 1/2 lžička soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 4 lžíce oleje na pečení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Klasický sekaný biftek z libového hovězího masa, který je na povrchu křupavý a uvnitř šťavnatý a ještě trochu růžový. Čerstvě umleté maso spotřebujte ještě tentýž den.

www.tacos.cz Housky namočte ve vodě vymačkejte a dejte do mísy. Cibule oloupejte, jednu z nich rozsekejte a poduste na másle do sklovita. Přidejte k housce, smíchejte s mletým masem, vejcem, solí a pepřem, zformujte bifteky. Zbylou cibuli nakrájejte na tenké kroužky. Na pánvi zahřejte trochu oleje na vysokou teplotu. Cibuli za stálého obracení nechte zezlátnout, vyjměte a udržujte teplou. Zbývající olejdejte do pánvičky a zahřejte. Položte do něj sekané bifteky a opékejte každou stranu 4 až 5 minut. Posledních 5 minut teplotu snižte.

www.tacos.cz Vhodná příloha: Brambory maštěné máslem s petrželkou a míchaný salát se smetanovou zálivkou. Rozkrojená rajčata a petrželka na ozdobu.

www.tacos.cz Náš tip: Zapečenou šťávu uvolněte trochou vody nebo vína, krátce povařte a nalijte na připravené bifteky.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4117x    verze pro tisk

Chilský kukuřičný koláč
(Pastel de choclo)

Indický kebab

Jablka plněná mletým masem

Jaternicový prejt

Jehněčí kuličky s pekanovou omáčkou romesco

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami