cpt. Cook
 

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Holandské řízky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřového masa, 20 dkg strouhaného tvrdého sýra, 2 dl mléka, sůl, mletý pepř, vejce, hladká mouka, strouhanka na obalování, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso zbavíme chrupavek a umeleme na masovém strojku, přidáme sůl, pepř a mléko, rozmícháme a necháme odležet v chladničce. Do odleželého masa vmícháme strouhaný sýr a tvoříme oválné placičky. Obalujeme je v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Řízky smažíme na oleji. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a se zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2706x    verze pro tisk

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Indický kebab

Jablka plněná mletým masem

Jaternicový prejt

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce