cpt. Cook
 

Hanácká křenová placka

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Chilský kukuřičný koláč
(Pastel de choclo)

Indický kebab

Jablka plněná mletým masem

Jaternicový prejt

Jehněčí kuličky s pekanovou omáčkou romesco

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karbanátky obložené zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, mletá paprika, 1/2 stroužek česneku, 2 lžíce vody,  trochu strouhanky, 10 dkg vepřového sádla,

Obložení: 1/2  salátová okurka, 1/2  hlávkový salát, 3  rajčata, sůl, olej, citrón, zelená petrželka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Hovězí maso umeleme na strojku, přidáme sůl, koření, česnek, trochu vody nebo mléka, našleháme a zahustíme směs strouhankou. Na másle upečeme po obou stranách ploché karbanátky a obložíme je zeleninou. Okurku omyjeme, nakrájíme i se šlupkou na tenké řezy, proložíme plátky rajčat, listy hlávkového salátu a zeleninu zalijeme citrónovou šťávou protřepanou s olejem, solí a sekanou zelenou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2116x    verze pro tisk

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami