cpt. Cook
 

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Indický kebab

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mletého masa (nejlépe jehněčího nebo skopového), 1/2 šálek vařeného žlutého hrachu, 1/2  cibule, 4 stroužky česneku, 1/2 lžička mletého nebo drceného římského kmínu, 1/2 lžička mleté skořice, 1/2 lžička garam másaly, 1/2 hrst zelené petrželky, 1/2 hrst burských oříšků, sůl, 2  vejce, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Všechny součásti společně umeleme, pak vmícháme vejce, osolíme, dobře promícháme. Ze směsi vytvarujeme asi 16 kuliček (na 1/2 kg masa) a rovnoměrně osmažíme v oleji (fritovací hrnec). Podáváme k rýži, s fazolemi teplé, nebo studené s chlebem, kečupem, salátem apod.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2642x    verze pro tisk

Jablka plněná mletým masem

Jaternicový prejt

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce