cpt. Cook
 

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Hovězí maso Bangkok

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Indický kebab

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jablka plněná mletým masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  jablek, 1/2  citrón na šťávu, sůl, mletý pepř, 2  cibule, zelená petrželka, majoránka, 40 dkg mletého masa, vejce, 2 lžíce kysané smetany, 115 dkg goudy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z jablek odřízneme horní část, vykrojíme jadřince a vydlabeme. Vnitřek potřeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Do mletého masa vmícháme sekaná jablka, vejce, smetanu, drobně nakrájenou cibuli, petrželku, majoránku, pepř a sůl. Troubu předehřejeme na 200°C. Sýr nakrájíme na kostičky, zamícháme do masa, jablka naplníme masem, dáme do zapékací formy a pečeme 30 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1504x    verze pro tisk

Jaternicový prejt

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce