cpt. Cook
 

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Holandské řízky

Horácký dlabanec podle Mořického

Houbový gratin s masovými kuličkami

Hovězí kofta

Thajsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso Bangkok

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mletého hovězího masa, 1/2 lžíce opražené rýže, 2 stroužky česneku rozdrcené, 2  mladé cibulky nakrájené nadrobno, 15  feferonek nasekaných nadrobno, 4 lžíce máty peprné, 2 lžíce koriandru, 3 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžička sójové omáčky, hlávkový salát
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z mletého masa vytvoříme menší kuličky a uvaříme je ve vodě, asi 3 minuty. Masové kuličky necháme okapat a v misce je rozdrobíme na malé kousky. V mlýnku si rozemeleme opraženou rýži na prášek, který spolu s česnekem, zelenou cibulkou, feferonkami, mátou, koriandrem, cukrem a citrónovou šťávou vmícháme do masa. Pokapeme sójovou omáčkou, lžíci směsi dáme na listy hlávkového salátu a zabalíme do kuličky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1398x    verze pro tisk

Hovězí sekaná pečeně s kapustou

Hovězí sekaný biftek

Indický kebab

Jablka plněná mletým masem

Jaternicový prejt

Kabáb z mletého masa

Karbanátky na čirpánský způsob

Karbanátky obložené zeleninou

Karbanátky po australsku se sezamem

Karbanátky s bílou omáčkou

Karbanátky s bylinkami

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce