cpt. Cook
 

Guláš slovenský (tzv. škvrk)

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Harira

Hořící guláš Attila

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí na pivu se slaninovými knedlíky
(Beef and stout stew with bacon dumplings)

Hovězí perkelt s červeným vínem

Hovězí ragú 'miroton'
(Boeuf miroton)

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

Hraničářský guláš

Irský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Irský guláš

Irish stew

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg skopového masa, 150 dkg brambor, sůl, 1/2 lžíce celerové natě, mletý pepř, cibule, 1/2 lžíce estragonu, 1/2 kostka bujónu (masox), 20 dkg lístkového těsta, 1/2  vejce, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pokrájené maso vaříme s brambory, kořením, cibulí a bujónovou kostkou ve vodě. Když je vše měkké, dáme směs do pekáče vytřeného máslem, posypeme estragonem, pokryjeme plátem lístkového těsta, propícháme vidličkou, potřeme rozšlehaným vejcem a zapečeme do červena.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2304x    verze pro tisk