cpt. Cook
 

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí pečeně se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zadního hovězího, sůl, několik kuliček celého pepře, 8 dkg slaniny, 6 dkg šunky, 20 dkg žampiónů, 1/2 šálek bílého vína, 1/2 dl smetany, 1/2 lžíce hladké mouky, 15 dl vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso opečeme po všech stranách na slanině nakrájené na kostičky, osolíme, přidáme koření, očištěné a na plátky nakrájené žampióny, podlijeme vývarem a dusíme. Nádobu vložíme do trouby a za občasného přelévání šťávou a podlévání upečeme doměkka. Maso vyjmeme a naporcujeme. Ze šťávy vyndáme celý pepř, přidáme na kostičky nakrájenou šunku, zalijeme vínem a smetanou rozmíchanou s moukou a provaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2421x    verze pro tisk

Hovězí plátek na jalovci