cpt. Cook
 

Hovězí plátky na celeru

Hovězí plátky na rajčatech

Hovězí plátky na sardelích

Hovězí plátky na smetaně se žampióny

Hovězí plátky s dušenými paprikami

Hovězí plátky s křenem

Hovězí plátky se sýrem

Hovězí plátky se sýrem a bylinami

Hovězí po burgundsku Romana Pauluse

Hovězí po čínsku

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí po italsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15 lžic olivového oleje, 90 dkg zadního hovězího nakrájeného na kousky, 1/2  mrkev nakrájená na kolečka, 1/2 list řapíkatého celeru, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 2  bobkové listy, 2 lžíce sušených hub, 2.15 dl červeného vína, 1.15 dl rajčatového protlaku, 15 dl hovězího vývaru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme olej a na něm krátce osmahneme maso. Přidáme cibuli, mrkev a celer s podusíme, až je cibule do zlatova. Přidáme bobkový list, česnek a sůl s pepřem a krátce povaříme. Mezitím si krátce spaříme houby, necháme dobře odkapat a přidáme je k masu. Vaříme další 4 minuty, přidáme víno, vývar a protlak, dobře promícháme, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 2 hodiny, až je maso měkké.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3369x    verze pro tisk

Hovězí roláda na slanině

Hovězí roláda se zeleninou

Hovězí roštěnky

Hovězí s ananasem

Hovězí s křenovou omáčkou

Hovězí s paprikou

Hovězí s rajskou omáčkou

Hovězí se zeleninou a brambory

Hovězí Stroganoff