cpt. Cook
 

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí plátky na celeru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky zadního hovězího, 2 lžíce oleje, 8 dkg očištěného celeru, 1/2 menší cibule, sůl, 1/2 lžíce hladké mouky,  špetka mletého zázvoru, 1/2  žervé (Lučina), zelená petrželka, 1/2 kostky bujónu (masox), 2.15 dl vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Plátky nařízneme několikrát po obvodu a naklepeme. Osolíme je a opečeme na rozpáleném oleji v tlakovém hrnci. Poté maso vyjmeme, na oleji osmahneme na nudličky nakrájený celer a cibuli, poprášíme moukou a zázvorem, osmahneme, zalijeme vodou a vše rozmícháme. Maso vložíme zpět, přidáme bujón a dusíme v uzavřeném hrnci 30 minut. Měkké plátky vyjmeme, do omáčky dáme sýr Lučina, sekanou petrželku a trochu vody. Za stálého míchání vaříme, až se sýr spojí s omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2407x    verze pro tisk

Hovězí plátky na rajčatech