cpt. Cook
 

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí pečeně se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg hovězí kýty, 15 dkg slaniny, 8 dkg vepřového sádla, 15 dkg kořenové zeleniny, sůl, mletý pepř, 1/2  cibule, 3 dkg hladké mouky, 1/2 kostky bujónu (masox)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso protkneme malými proužky slaniny, potřeme solí a pepřem, na sádle po všech stranách opečeme. Vyjmeme opečené maso a přidáme nakrájenou cibuli, kořenovou zeleninu a lehce osmažíme. Maso vložíme zpět na zeleninu, přidáme jeden šálek vody, přiklopíme a pečeme do měkka. Během pečeni maso obracíme a přiléváme bujón podle potřeby. Měkké maso vyjmeme, vypečenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme bujón, dobře promícháme a dusíme. Šťávu protřeme sítem a přelijeme na pokrájené maso. Podáváme s brambory nebo rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3458x    verze pro tisk

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci