cpt. Cook
 

Kachna po pekingsku

Kachna po portugalsku

Kachna po sečuánsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kachna po soloňském způsobu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kachna, 1/2 sklenka koňaku, cibule, 1/2 stroužek česneku, 3  rajčata, tymián, saturejka, rozmarýn, sůl, mletý pepř, 1/2  houska
zkopírováno z http://www.tacos.cz Utřeme kachní játra, rozsekáme cibuli a česnek, přidáme směs suchých bylinek a nakrájenou housku. Pokropíme koňakem, osolíme. Vzniklou kašovitou hmotu necháme odpočinout. Pak vytřeme vnitřek kachny kašovinou a necháme v chladnu rozležet. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájená rajčata, podlijeme vodou a pečeme doměkka. Pak rozdělíme na porce a necháme ve šťávě provařit, aby z nádivky zahoustla. Šťávu procedíme na kachnu a podáváme s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2763x    verze pro tisk

Kachna po srbsku

Kachna s ananasem a třešněmi

Kachna s meruňkovou náplní

Kachna s pomerančem

Kachna s pomerančovou omáčkou

Kachna se zelím
(Veszprém)

Kachní prsa na karí

Kachní prsa na malinách

Kachní prsa plněná dýní a pomerančem

Kachní prsa s brusinkovou omáčkou a pastinákovým pyré

Kachní prsa s čínským zelím

Kachní prsa s omáčkou z portského a fíků

Kachní prsa s pomerančovou omáčkou

Kachní prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kachní stehna podle prababičky

Kachnička s vánoční nádivkou pečená do křupava