cpt. Cook
 

Brambory zapečené s rajčaty

Brambory zapečené s rajčaty po plovdivsku

Brambory zapečené s vejci

Brambory zapečené s vejci

Brambory zapečené se strouhaným sýrem

Brambory zapečené se sýrem a vejci

Brambory zapékané se salámem a zeleninou

Falešná sekaná

Francouzské brambory

Gratin ze sladkých brambor a okurky s cantalem
(Gratin de patate douce, navet, épices et cantal)

Gratinované brambory s houbami
(Gratin de pommes de terre aux champignons des bois)

Irské farmářské brambory
(Farmer's potatoes)

Italské zapečené brambory

Jacket potatoes

Jarmareční brambory pečené

Jihlavské kopečky

Jihočeský toč

Katalánské brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Klatovský báč

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg brambor, sůl, 2 větší cibule, 12 dkg hrubé mouky, 4 stroužky česneku, majoránka, sůl, 15 dkg vepřového sádla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané syrové brambory nastrouháme a osolíme. Přidáme mouku a na sádle osmaženou cibulku, prolisovaný nebo utřený česnek a rozemnutou majoránku. Dobře promícháme a na plechu v horké troubě dozlatova upečeme. Lze podávat jako přílohu nebo jako samostatný pokrm s dušeným zelím, zelným nebo jiným zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3936x    verze pro tisk

Krkonošský toč