cpt. Cook
 

Brambory zapečené s masem

Brambory zapečené s rajčaty

Brambory zapečené s rajčaty po plovdivsku

Brambory zapečené s vejci

Brambory zapečené s vejci

Brambory zapečené se strouhaným sýrem

Brambory zapečené se sýrem a vejci

Brambory zapékané se salámem a zeleninou

Cumberlandský koláč s křupavým povrchem
(Crispy-topped Cumberland pie)

Falešná sekaná

Francouzské brambory

Gratin ze sladkých brambor a okurky s cantalem
(Gratin de patate douce, navet, épices et cantal)

Gratinované brambory s houbami
(Gratin de pommes de terre aux champignons des bois)

Irské farmářské brambory
(Farmer's potatoes)

Italské zapečené brambory

Jacket potatoes

Jarmareční brambory pečené

Jihlavské kopečky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jihočeský toč

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg syrových brambor, 30 dkg vařených brambor, 1/2 dl mléka, 15 dkg hrubé mouky, kmín, sůl, máslo na vymazání pekáče
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané syrové brambory rozstrouháme a přidáme k nim nastrouhané vařené brambory, mouku a mléko, kmín a sůl. Dobře rozmíchané těsto vložíme do vymazaného pekáče a pečeme do zlatohněda. Propečení kontrolujeme špejlí. Toč podáváme horký.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2060x    verze pro tisk

Katalánské brambory