cpt. Cook
 

Köttbullar
(Švédské masové kuličky)

Krokety z vepřového masa s citrónovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krumlovský drak

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  315 dkg vepřového bůčku, sůl, 315 dkg předního hovězího, 15 dkg cibule, 15 dkg feferonek, 10 dkg hladké mouky, 2  vejce, mletý pepř, 10 dkg oleje, 15 dkg hořčice, 15 dkg křenu, 30 dkg tatarské omáčky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do umletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Tvarujeme malé placičky, které opékáme po obou stranách na oleji. Na opečené placičky dáme trochu hořčice a posypeme strouhaným křenem.

www.tacos.cz Příloha: vařené nebo opečené brambory přelité tatarskou omáčkou

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4499x    verze pro tisk

Křenové placky

Kuličky v rajčatové omáčce

Kuličky z masa a sýra

Kuličky z mletého masa s garam másalou

Kuličky z mletého mase v zelenině

Lví hlavy - Šitsitou

Malostranské placičky

Marinované karbanátky

Marocké závitky

Máslové řízky

Masové knedlíčky s paprikou a těstovinami

Masové knedlíčky v omáčce

Masové koule s rýží
(Palle di carne trittata con riso)

Masové koule v pikantním hořčičném sosu

Masové kuličky

Masové kuličky po řecku

Masové kuličky s čedarem zapečené v orzu