cpt. Cook
 

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mexická rýže

Arroz mexicano

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg rýže, 8 dkg rozinek,  špetka dobromysli,  špetka šafránu, 3 lžíce oleje, 1/2  cibule, 2  chilli papričky, 1/2 lžíce mleté papriky, 2 stroužky česneku, 215 dkg mletého masa, 215 dkg rajčat, 1/2 plátek slaniny, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Promytou a usušenou rýži opečeme na dvou lžících oleje, až zrůžoví. Přidáme rozinky, šafrán a zalijeme vodou. Nakrájenou cibuli, česnek, maso, papriku, pálivé papričky podusíme na lžíci oleje, k tomu přidáme rajčata, osolíme, podlijeme vodou. Uvařenou rýži smícháme s masem, vložíme do vymaštěné misky, na povrchu obložíme slaninou a prudce zapečeme v troubě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2313x    verze pro tisk

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Moderní rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione moderna)

Musaka