cpt. Cook
 

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Musaka

Nasi goreng

Nohutlu pilav
(Pilaf s cizrnou)

Paella

Panissa vercellese

Pařížské quodlibet

Pečená rýže

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pilaf

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg rýže, sůl, tuk, skopové maso, vepřové sádlo, cibule, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýži uvaříme jen v takovém množství osolené vody, aby se voda, než rýže změkne, úplně odpařila. Pak ji postavíme na kraj plotny a podlijeme několika lžícemi rozpáleného drůbežího tuku nebo skopového sádla. Dvourohou vidličkou rýži několikrát dobře promícháme a necháme dál půl hodiny stát pod poklicí. Pak rýži přendáme na ohřátou mísu a smícháme se skopovým masem nakrájeným na kostečky, které jsme upekli na větším množství sádla s cibuli a paprikou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1980x    verze pro tisk