cpt. Cook
 

Nohutlu pilav
(Pilaf s cizrnou)

Paella

Panissa vercellese

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pařížské quodlibet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg čerstvých hub, 215 dkg rýže, 215 dkg vepřového masa, 2  mrkve, sůl, 1/2 kg květáku, 1/2 kg chřestu, 6 dkg strouhaného parmazánu, 10 dkg šunky nebo uzeného masa, máslo, 4 lžíce smetany, 4  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby, rýži, nakrájené vepřové maso, na kostečky nakrájené mrkve osolíme a každé zvlášť podusíme na másle. Květák a chřest uvaříme v osolené vodě a pak nakrájíme. V ohnivzdorné míse vše smícháme, povrch posypeme strouhaným parmezánem, sekanou šunkou nebo uzeným masem a poklademe malými kousky másla. Vše polijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali celá vejce. Pečeme v troubě tak dlouho, až se vejce zapečou. Místo mrkve můžeme použít zeleného hrášku nebo obojího.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1828x    verze pro tisk

Pečená rýže

Pilaf

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohanka s fazolovým ragú
(Grano saraceno con ragù di fagioli)

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové a ančovičkové rizoto s křupavou drobenkou

Rajčatové rizoto

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)

Risotto al gorgonzola con salsa di pere
(Rizoto s gorgonzolou v hruškové omáčce)

Risotto con gorgonzola, pere e noci
(Rizoto s gorgonzolou, hruškami a ořechy)