cpt. Cook
 

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Musaka

Nasi goreng

Nohutlu pilav
(Pilaf s cizrnou)

Paella

Panissa vercellese

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pařížské quodlibet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg čerstvých hub, 215 dkg rýže, 215 dkg vepřového masa, 2  mrkve, sůl, 1/2 kg květáku, 1/2 kg chřestu, 6 dkg strouhaného parmezánu, 10 dkg šunky nebo uzeného masa, máslo, 4 lžíce smetany, 4  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby, rýži, nakrájené vepřové maso, na kostečky nakrájené mrkve osolíme a každé zvlášť podusíme na másle. Květák a chřest uvaříme v osolené vodě a pak nakrájíme. V ohnivzdorné míse vše smícháme, povrch posypeme strouhaným parmezánem, sekanou šunkou nebo uzeným masem a poklademe malými kousky másla. Vše polijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali celá vejce. Pečeme v troubě tak dlouho, až se vejce zapečou. Místo mrkve můžeme použít zeleného hrášku nebo obojího.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1715x    verze pro tisk

Pečená rýže

Pilaf