cpt. Cook
 

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Itálie - Pavia   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Moderní rizoto z Voghery

Risotto alla vogherese - la versione moderna

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg rýže Vialone Nano, 8 dkg másla, 8 dkg pecorina, 6 dkg rukoly, 2  kapie z Voghery, bílé víno, olej, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýži opražte nasucho se špetkou soli. Podlijte trochou bílého vína a vařte asi 16 minut, přičemž po troškách přidávejte vroucí vodu. Papriky (zelené kapie) očistěte, odstraňte semena a bílá vlákna. Polovinu spolu s rukolou prožeňte odšťavňovačem. Druhou část smažte 2 minuty v rozpáleném arašídovém oleji, nechte okapat, odstraňte slupku a nakrájejte je na malé kousky. Smíchejte rizoto s paprikovou šťávou (část jí si odložte), máslem a strouhaným sýrem pecorino. Servírujte zakápnuté odstředěnou šťávou, s osmaženou paprikou a rukolou podle chuti.
vloženo 25.01.2022    zobrazeno 411x    verze pro tisk

Musaka