cpt. Cook
 

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Milionářská rýže z Peru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřového ramínka, 3 lžíce oleje, 2  cibule, 40 dkg zelí, 2  papriky, 20 dkg žampiónů, 3/4 l hovězího vývaru, 2 šálky rýže, 1/2 lžička mleté papriky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ramínko nakrájíme na kostky 2x2 cm a osmahneme na oleji s cibulemi nakrájenými na kolečka. Přidáme zelí z hlávky nakrájené na proužky, paprikové lusky nakrájené na kolečka, žampióny. Krátce podusíme a přilijeme hovězí vývar. Dusí se 30 minut. Potom se přidá rýže, kterou jsme předtím uvařili do poloměkka. Na malém plameni dohotovíme. Pro zvýraznění chuti lze do rozpáleného omastku ještě přidat mletou papriku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2242x    verze pro tisk

Moderní rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione moderna)

Musaka