cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Milánská roštěnka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg roštěnce, 4 dkg vepřového sádla, 3 dkg másla, 15 dkg šunky, 15 dkg rajčatového protlaku, 30 dkg špaget, sůl, 1/2 lžíce hladké mouky, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěný roštěnec nakrájíme na roštěnky, na okraji nařízneme, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Spagety uvaříme v osolené vodě doměkka a scedíme. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme na kostičky nakrájenou šunku, mírně podusíme, promícháme se špagetami a osolíme. Roštěnky opékáme po obou stranách v rozpáleném sádle, položíme je na podklad ze špaget a přelejeme šťávou. Tu připravíme tak, že do tuku po pečení přidáme mouku, mírně ji zasmažíme, podlijeme trochou vody nebo vývaru, přidáme rajský protlak, povaříme a přelijeme přes roštěnky. Na povrch nasypeme drobně sekanou zelenou petrželku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2331x    verze pro tisk

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso