cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Moravská roštěná

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  615 dkg zadního hovězího, 7.15 dkg rostlinného tuku, 4 dkg hladké mouky, mletý pepř, sůl, 10 dkg cibule, 215 dkg moravské klobásy nebo párků, 4 dl vývaru, 2.15 dkg hořčice, 2 dl červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme ovařenou a sloupnutou klobásu, zatočíme a převážeme nití. Nakrájenou cibuli osmažíme na tuku, vložíme roštěnky, ze všech stran orestujeme, zalijeme trochou vývaru a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, povaříme, přidáme hořčici a víno a chvíli povaříme. Šťávu přecedíme na roštěnky a necháme přejít varem.

www.tacos.cz Příloha: brambor, rýže, knedlík

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1679x    verze pro tisk

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso